Hoe gaat het in zijn werk?


Voorbereiding

U bent verloofd, organiseert een evenement, bedrijfsfeest, babyborrel, lentefeest, tuinfeest, communie, buurtfeest, festival, verjaardag,...
En u bent op zoek naar een originele manier om uw gasten een bedanking mee te geven waar ze nadien nog lang plezier zullen aan beleven ! 

Verschillende mogelijkheden

U zou graag een fotobooth huren met een formule op maat. Bekijk gerust eens de verschillende mogelijkheden van onze instaprinter, retrofotobooth en instaprintbooth op onze producten pagina! 
Daarnaast kunnen er heel wat extra opties geselecteerd worden om het feest nog leuker en origineler te maken.

Contact

Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie en een prijsofferte. Dit kan telefonisch, via mail of via de contactpagina op deze website. We kijken samen om een formule op maat uit te werken perfect gepast voor uw event !

Uw feest gaat van start

We komen de printer/booth opbouwen op de afgesproken plaats en voorzien voldoende infokaartjes. Deze zullen te vinden zijn op de tafels en bevatten uitleg over de werking zodat ze perfect op de hoogte zijn van de mogelijkheden die onze booth en printer kunnen bieden.

Iedere afgedrukte foto wordt in tweevoud afgeprint. Iedere gast heeft al zeker een aandenken mee naar huis ! Als optie kan er gastenboek worden aangekocht. Deze worden geleverd met lijm en schrijfgerei zodat uw gasten direct hun foto in uw gastenboek kunnen bevestigen en dit invullen. Tijdens het feest blijven wij continu bereikbaar en beschikbaar in geval er zich problemen voordoen.
We komen na afloop van het event de booth terug afbreken en ophalen. Achteraf krijgt u een digitale kopie van alle genomen foto's op uw event. 

#Waar?

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!
Ik geef toestemming.